Košarka

VIDEO: Bojan Bogdanović prvi strijelac Indiana Pacersa u pobjedi nad Sacramento Kingsima

Petar Jenjić • srijeda, 01.11.2017.
VIDEO: Bojan Bogdanović prvi strijelac Indiana Pacersa u pobjedi nad Sacramento Kingsima
Foto: EPA

Indiana Pacersi stigli su do četvrte pobjede u sezoni, večeras su na domaćem parketu bili bolji od Sacramento Kingsa rezultatom 101:83, uz vrlo dobar nastup Bojana Bogdanovića koji se uklopio u odličnu igru svoje momčadi i ujedno bio prvi strijelac...

Treću pobjedu u posljednje četiri utakmice upisali su košarkaši Indiana Pacersa koji su na domaćem parketu bez problema nadigrali Sacramento Kingse rezultatom 101:83.

Četvrta je ovo ukupno pobjeda Pacersa u sezoni na koju mogu gledati s velikom dozom optimizma. S druge strane, Kingsi nisu pokazali puno i tako su ostali na jednom slavlju u sezoni.

Pacersi su cijelu utakmicu gradili na odličnom otvaranju dvoboja kada su poveli s 9:0. Ubrzo je došla i prva dvoznamenkasta prednost, a kako su minute odmicale razlika je sve više rasla. Pretkraj prvog poluvremena domaćin je imao 27 koševa viška (55:28) i bilo je izvjesno kako će do kraja utakmice prednost jako teško ispustiti.

U vrlo dobroj predstavi Pacersa istaknuo se Bojan Bogdanović koji je susret zaključio sa 17 poena (3/7 za dva, 3/6 za tricu, slobodna bacanja 2/2), tri skoka, četiri asistencije i jednom ukradenom loptom za 27 minuta na terenu. Thaddeus Young je dodao 15 koševa, a vrijedi izdvojiti i učinak Domantasa Sabonisa od 12 poena, 16 skokova i pet dodavanja.

Najbolji je u redovima Sacramenta bio De'Aaron Fox s 18 poena i pet asistencija.

NBA:
Indiana Pacers - Sacramento Kings 101:83

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!