Rukomet

Kamenica i Vori: "Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu s puno promašenih zicera"

Mihaela Bradovski • nedjelja, 05.11.2017.
Kamenica i Vori: "Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu s puno promašenih zicera"
Foto: FaH

PPD Zagreb visoko je poražen u gostima kod Barcelone s 32:22, a nakon susreta Kasim Kamenica i Igor Vori složili su se kako je presudio manjak samopouzdanja u prvom dijelu...

Barcelona je na krilima Borka Ristovskog u prvom poluvremenu stvorila visoku prednost i do kraja susreta nije imala nikakvih problema.

"Utakmicu smo izgubili u prvom poluvremenu. Dogodilo se upravo ono čega sam se i bojao, u prvenstvenoj pauzi malo smo se više odlučili za fizičku pripremu, s povratkom reprezentativaca smatrali smo da će nas nekako ta prva utakmica spojiti, međutim to prvo poluvrijeme bilo je loše. Ono što je zabrinjavajuće i što nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu je činjenica da je protivnički vratar konstantno igrač utakmice. Ristovski je briljirao u prvom dijelu, u drugom smo se malo sabrali i igrali komotnije i slobodnije, ali opet smo i imali dosta promašaja, a Barcelona je imala pravi pristup i ritam igre. Rezultat je možda previsok, ali Barcelona ga je zaslužila", ističe Kasim Kamenica te dodaje:

"Ovaj mjesec imamo pakleni ritam utakmica, čeka nas pet jakih utakmica u Ligi prvaka i jedna u SEHA ligi koja je vrlo zahtjevna. U utorak moramo biti puno bolji nego u ovom susretu. Nakon tog dvoboja dobro ćemo se pripremiti ne bi li iznenadili nekog od velikih u Ligi prvaka. Imamo doma Vardar i Löwen te u gostima Nantes i moramo tražiti barem jednu pobjedu."

Igor Vori smatra kako je samopouzdanje momčadi poljuljano i što prije ga igrači vrate, to će im biti lakše.

"Definitivno smo izgubili utakmicu u prvih 20 minuta. Ne mogu reći da je Barcelona odigrala nešto posebno dobro, promašili smo puno zicera i Borko je jednostavno spustio roletu. Kod nas golmani nisu bili na razini na kakvoj su cijele sezone i to se odrazilo na rezultat prvog poluvremena. U drugom dijelu smo odmah promašili tri-četiri zicera, a tako je teško igrati protiv bilo koga, a kamoli Barcelone. Samopouzdanje nam je definitivno poljuljano, počeli smo se plašiti duela, čistog zicera i što prije to promijenimo, bit će nam lakše. Nitko nije očekivao pobjedu, ali smo svi očekivali barem dobar otpor. Sada dolazi ono najbitnije za nas, Velenje i SEHA liga gdje moramo uzeti bodove, zatim probati doma iznenaditi velike protivnike. Sigurno je da možemo, dokazali smo to, ali moramo očistiti glavu i izbaciti tu negativnost."

Liga prvaka, skupina A

1Kiel 14410:379+3122
2Aalborg Handball 14430:382+4819
3Paris Saint-Germain 14431:412+1917
4Barlinek Industria Kielce 14413:402+1116
5RK Zagreb 14373:373014
6OTP Bank Pick Szeged 14401:414-1313
7Kolstad 14393:401-811
8Eurofarm Pelister 14333:421-880

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!