Košarka

Wade: "Čekam dan kada će se prva postava ljutiti na drugu jer je ispustila vodstvo"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 06.11.2017.
Wade: "Čekam dan kada će se prva postava ljutiti na drugu jer je ispustila vodstvo"
Foto: EPA

Još jedan poraz dodatno je produbio krizu Cleveland Cavaliersa koji i dalje ne uspijevaju uhvatiti pravu formu. Najviše kritika doživljava prva postava, a pojedine su stigle i od samih suigrača...

Novi poraz su u nedjelju doživjeli Cleveland Cavaliersi koje su na domaćem parketu pobijedili Atlanta Hawksi 117:115 i tako upisali tek drugu pobjedu sezone. Vrlo slabo igrala je momčad koja pretendira na vrh Istoka, svjestan je toga bio i LeBron James koji je istaknuo kako su nedostatak energije i želje presudili.

Dwayne Wade je nakon susreta rekao: "Nije tajna da smo igrali loše, užasno, Atlanta je rano stigla do prednost i ostala fokusirana do kraja. Potrošili smo dosta energije dok smo se vraćali iz velikog zaostatka. Svjesni smo kako je iza nas jako težak period i to nije tajna u svlačionici, ali moramo igrati bolje. Čekam dan kada će se prva momčad ljutiti na drugu jer je ispustila vodstvo."

Ostatak momčadi s pravom se može ljutiti na prvu postavu, s obzirom na to da je Clevelandova klupa postigla 64 poena naspram 24 koša klupe Atlante.

"Moramo igrati puno bolje, više se fokusirati na detalje. Trenutno igramo jako loše", kazao je Channing Frye koji je promašio tricu za vodstvo tri i pol sekunde prije kraja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!