Rukomet

Podravka u subotu dočekuje Viborg i želi ostaviti bolji dojam nego u prvom susretu

Branimir Korać • četvrtak, 16.11.2017.
Podravka u subotu dočekuje Viborg i želi ostaviti bolji dojam nego u prvom susretu
Foto: FaH

Rukometašice Podravke upisale su vrlo visok poraz u prvom susretu trećeg pretkola EHF kupa protiv Viborga i šanse za čudo u Koprivnici su simbolične...

Nakon 32:17 za Viborg u prvom susretu, teško je za očekivati neko čudo u uzvratu. Podravka bi morala odigrati daleko iznad svojih mogućnosti, a Viborg dosta lošije da bi se uopće ukazala prilika za neki ogroman preokret.

Trenerica Snježana Petika svjesna je kako su njezine igračice ogromnim brojem pogrešaka u Danskoj praktički poklonile Viborgu prolaz.

"Iako je bio prisutan veliki trud, upisale smo visok poraz i nismo došle do željenog rezultata. Imali smo puno promašenih zicera, Dankinje su kažnjavale svaku našu pogrešku i zabile su nam puno golova iz tranzicije. Izuzev Vidak, vanjska linija je podbacila", kaže Petika, a prenosi ePodravina.

Vidal je u prvom susretu postigla čak 11 pogodaka dok je ostatak momčadi zabio tek šest golova. Ana Debelić očekuje bolji nastup u uzvratu.

"Dankinje nisu bolje od nas za 15 golova. Tamo je dosta škripalo u napadu i morat ćemo popraviti efikasnost u Koprivnici te se u što boljem svjetlu predstaviti svojim navijačima."

Ivana Kapitanović bila je dobra u Danskoj, a ovdje realno gleda na stvari i smatra kako će Podravka teško do preokreta.

"Nerealno je očekivati da ćemo nadoknaditi ovaj zaostatak, ali pružit ćemo sve od sebe. Moramo igrati puno pametnije, a opet zadržati istu želju."

Susret u Koprivnici na rasporedu je u subotu od 18 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!