Košarka

Suton odličan u pobjedi Estudiantesa, Zubčićev Bonn došao do važne pobjede kod Avellina

Sportnet • četvrtak, 07.12.2017.
Suton odličan u pobjedi Estudiantesa, Zubčićev Bonn došao do važne pobjede kod Avellina
Foto: FaH

Dinamo Sassari, Darka Planinića, došao je do pobjede protiv Eniseja 75:67 a hrvatski reprezentativac postigao je 11 koševa i dodao četiri skoka...

AUTOR: Jan Šneler

U direktnom dvoboju za prolazak dalje, Sassari je ostvario važnu pobjedu u skupini A odvojivši se od Murcije koja ih prati na petom mjestu. Kao što smo i spomenuli, hrvatski reprezentativac solidno je igrao međutim zbog pet osobnih prekršaja nije na terenu proveo više minuta. Kod Sassarija Pierre je upisao 19 koševa, devet skokova i četiri asistencije, dok je kod poraženog Eniseja najbolji bio Hilliard s 13 poena.

Estudiantes je vrlo sretno došao do pobjede protiv Venezije. Tri sekunde prije kraja, gosti iz Italije su košem Johnsona imali vodstvo 80:78 i gotovo pa upisanu pobjedu. Međutim, Landsberg je u posljednjim trenucima utakmice pogodio tricu i donio veliku pobjedu svojoj momčadi. Kod Estudiantesa, Goran Suton postigao je 15 koševa i dodao pet skokova, dok je Hrvat u dresu Venezije, Hrvoje Perić upisao 13 poena uz pet skokova i tri asistencije.

Tomislav Zubčić odigrao je solidnu utakmicu u dresu Bonna koji je svladao u gostima Avellino 69:61. Njegov učinak za nešto manje od 16 minuta igre bio je devet koševa, pet skokova i dvije asistencije.

Od ostalih utakmica, možemo izdvojiti nastavak serije Monaca u Ligi prvaka. Sedmu pobjedu upisali su protiv Pinar Karsiyake, 79:65.

FIBA Liga prvaka, 7. kolo:
Enisey - Dinamo Sassari 65:75
Bešiktaš - Nanterre 79:74
Estudiantes - Venezia 81:80
Zielona Gora - Nymburk 82:88
Bayreuth - AEK 80:73
Avellino - Bonn 61:69
Monaco - Pinar Karsiyaka 79:65

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!