Nogomet

Gattuso nakon poraza od Rijeke: "Očekivao sam više, sramotno smo odigrali"

Sportnet • petak, 08.12.2017.
Gattuso nakon poraza od Rijeke: "Očekivao sam više, sramotno smo odigrali"
Foto: FaH

Novi trener Milana, Gennaro Gattuso, nije skrivao razočaranje nakon slabe izvedbe njegove momčadi i poraza od Rijeke u Europskoj ligi...

AUTOR: Jan Šneler

Iako je Milan osigurao prvo mjesto u skupini te nije bilo rezultatske napetosti, Milan nije pružio dobru igru i upisao novi poraz. Trener Gattuso bio je iskren i realno sagledao situaciju:

"Imam osjećaj da kada se nešto loše dogodi, momčad naprosto nestane i moramo raditi na tome. Čini mi se da igrači nisu u stanju psihološki se oporaviti."

Gattuso se nadao kako će pobjeda na Rujevici biti poticajna za momčad i podići samopouzdanje pred nadolazeće susrete. Ovako su igrači Milana u dosta nepovoljnoj poziciji jer im je sljedeća utakmica "biti ili ne biti".

"Pobjeda bi bila dobra za naš moral. Sada imamo utakmicu protiv Bologne koja je ključna i ne smijemo se poskliznuti. Očekivao sam više danas. Sramotno smo odigrali i izostanak nekolicine prvotimaca ne može biti isprika", istaknuo je Gattuso.

Na konferenciji za medije osvrnuo se i na najboljeg strijelca Milana u Europskoj ligi, Andrea Silvu, koji je bio nevidljiv protiv Rijeke.

"Svi znamo njegove kvalitete. Mučio se večeras i izgledao kao da je odvojen od ostatka momčadi. Kada imate priliku igrati svih 90 minuta za Milan u Europi, morate dati više", zaključio je Gattuso.

Europska liga, skupina D

  • Rezultati
  • Ljestvica

6. kolo

Austria Beč0:0AEK Atena
Rijeka2:0Milan
1Milan 513:6+710
2AEK Atena 56:5+17
3Rijeka 611:12-17
4Austria Beč 69:16-75

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!