Nogomet

Dinamo II u drugom kolu Premier League International Cupa protiv Evertona

Sportnet • petak, 15.12.2017.
Dinamo II u drugom kolu Premier League International Cupa protiv Evertona
Foto: FaH

Nakon pobjede protiv Wolfsburga II 3:2, drugu momčad Dinama očekuju još preostala dva susreta turnira u Engleskoj. Danas od 20:00 sati igrat će protiv Evertona, dok će se u utorak susresti s trenutno vodećim Derby Countyjem...

PIŠE: Jan Šneler

Dinamo je u odličnoj poziciji jer bi današnjom pobjedom preuzeo vodeće mjesto u skupini te bi mu u posljednjem kolu bio dovoljan i bod. Napomenimo kako prvoplasirane ekipe i dvije najbolje drugoplasirane ekipe prolaze u četvrtfinale.

Nakon odlične polusezone u Drugoj HNL i osvajanja jesenskog dijela sezone, trener Modrih, Igor Jovićević ne krije zadovoljstvo stanjem u momčadi.

"Sigurno je ovo veliki izazov i dodatna motivacija za nas. Odmorili smo se i napunili baterije nakon završetka prvenstvene polusezone. Sraz s dvije velike momčadi pokazat će nam i individualno i kolektivno gdje smo i što smo. Idemo na pobjedu, da dočekamo proljeće u Europi i to nam je jedini cilj", rekao je za službenu stranicu Dinama.

Zbog zdravstvenih problema, Jovićević neće biti u mogućnosti voditi Dinamo II pa će taj posao preuzeti njegov pomoćnik, Fabijan Komljenović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!