Zimski sportovi

Medveščak još jednom poražen, u Linzu nakon velike borbe pao na penale

Branimir Korać • petak, 15.12.2017.
Medveščak još jednom poražen, u Linzu nakon velike borbe pao na penale
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nisu uspjeli prekinuti seriju poraza. I šesti put zaredom ostali su bez pobjede, ovaj put u gostima u Linzu gdje je domaćin slavio u raspucavanju...

Medveščak i dalje traži prekid neugodne serije poraza i šesti put u nizu pognute glave napustio je led. Međutim pokazao je napredak, nakon četiri poraza u nizu u regularnom dijelu, u prošlom susretu izgubio je u produžetku od Fehervara da bi večeras u Linzu izgubio na penale.

Linz je momčad iz vrha lige i Medveščak nipošto nije očekivao lagan susret, a tako je i bilo. Domaćin je brzo poveo, Medveščak napravio preokret da bi nakon toga Linz izborio produžetak.

Domaćin je odlično otvorio utakmicu i poveo s 2:0 golovima Lockea i Schofielda nakon 12 minuta igre, a Medveščak je preko Sondrea Oldena u 14. minuti smanjio na 2:1.

U drugoj dionici Medvjedi su s dva gola stigli do potpunog preokreta, Tyler Morley i Tomaš Netik zabijali su u 32. i 34. minuti te su gosti dugo održavali prednost.

Tek tri minute prije kraja Linz se vratio, isplatio mu se pritisak i nakon isključenja Mikea Avianija, preko Andreasa Kristlera poravnao je na 3:3.

U produžetku nije bilo promjena, ostalo je 3:3 i odluka je pala u raspucavanju gdje su domaćini postigli oba gola, a Mahbod i Netik nisu bili uspješni kod gostiju.

U sljedećem susretu Medveščak igra protiv posljednjeplasiranog Bolzana u nedjelju u Ledenoj.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!