Košarka

Anadolu Efes uručio otkaz Velimiru Perasoviću nakon devetog euroligaškog poraza

Branimir Korać • subota, 16.12.2017.
Anadolu Efes uručio otkaz Velimiru Perasoviću nakon devetog euroligaškog poraza
Foto: EPA

Hrvatski stručnjak Velimir Perasović nije više trener Anadolu Efesa. Turski klub jutros je potvrdio kako je raskinuo suradnju s dosadašnjim prvim trenerom...

Novi poraz u Euroligi presudio je Velimiru Perasoviću i Anadolu Efes odlučio je raskinuti suradnju s bivšim hrvatskim izbornikom.

Sinoć je u Istanbulu uspješnija bila Baskonia koja je slavila s 82:81 čime je Efes pao na omjer 3-9 i na diobi je posljednjeg mjesta nakon 12 odigranih kola.

Efes je ove sezone imao nekoliko nesretnih tijesnih poraza, upisao je i tri poraza u prvih deset kola u turskom prvenstvu te su u klubu odlučili kako je smjena trenera najbolji potez.

Zanimljivo ona je došla nakon poraza od Baskonije, jedine momčadi uz Efes koja je promijenila trenera. Nju je u sezonu poveo Pablo Prigioni, ali već u trećem kolu dobio je otkaz i naslijedio ga je Pedro Martinez.

Perasovića će zamijeniti privremeno Agusti Julbe koji će sjediti na klupi u nedjeljnom dvoboju protiv Istanbula, a tijekom sljedećeg tjedna trebalo bi biti poznato ime novog trenera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10816.12.2017. u 17:51
    bez veze, nemaju oni sta traziti u EL, the truth! Sta sad? Koga bi doveli? Sa kakvim ciljevima, da ih vuce u Top 8? Pa jedan Brose je svemirski brod za njih, a oni su 10. Bez veze, ponavljam se (jer volim Perasa)
    narada108