Košarka

Hezonja: "Ne osjećam posebno zadovoljstvo jer nismo pobijedili", Vogel: "Sretan sam zbog Marijevog nastupa"

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.12.2017.
Hezonja: "Ne osjećam posebno zadovoljstvo jer nismo pobijedili", Vogel: "Sretan sam zbog Marijevog nastupa"
Foto: EPA

Mario Hezonja noćas je odigrao najbolju utakmicu u dresu Orlando Magica i potvrdio kako se podiže iz utakmice u utakmicu i dobro koristi izostanke dijela igrača...

Iako je susret završio s 28 poena i osam ubačenih trica, za potpuno zadovoljstvo nedostajala je pobjeda.

"Ne osjećam posebno zadovoljstvo jer nismo pobijedili."

I u ovakvom nastupu pronašao si je zamjerke. Predbacuje si što nije u ranijoj fazi susreta pružio više u obrani, ali i žali za promašenom tricom u završnici.

"Nisu očekivali tu našu seriju, došli smo vrlo blizu pobjede, ali promašio sam taj šut koji bi nas još više približio i tijekom utakmice nisam napravio dovoljno dobar posao u zatvaranju njihovih šuteva. Kada sam se više koncentrirao na to, počeli su promašivati, ali već je bilo prekasno. To je nešto što moram jako popraviti."

"Ne mijenjam se i dalje pokušavam pomoći momčadi što više mogu. Znam tko sam i nisam mijenjao svoj pristup igri i utakmici."

Hezonja na kraju sezone ostaje bez ugovora i ove utakmice služe mu i kao izlog potencijalnim budućim poslodavcima.

"Mi smo ovdje na najvećoj pozornici svijeta i svi nas gledaju. Svi nas gledaju kroz dobro ili loše i svi nas vide. Tako je bilo i u Barceloni, nema razlike, to je dio profesionalnog života. Kada je riječ o pristupu utakmici, mislim da sam pravi profesionalac."

Frank Vogel bio je zadovoljan kako se momčad borila.

"Nismo odustajali, znali smo da neće biti savršeno. U prvom poluvremenu nismo bili dovoljno dobri u obrani, ali nismo odustali, nastavili smo se boriti i pružili smo si priliku na kraju utakmice."

Na kraju je prokomentirao i Hezonjin nastup istaknuvši zadovoljstvo njegovom igrom.

" Mario ima mogućnosti, on je još mlad igrač kao i mnogi drugi u našoj momčadi. Imat će ovakvih nastupa, imat će i puno pogrešaka, ali to je dio našeg puta. Mlada smo momčad koja razvija mlade igrače, sretan sam što je imao ovakvu utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!