Zimski sportovi

Medveščak hvata pravu formu, spojene dvije pobjede

Branimir Korać • četvrtak, 28.12.2017.
Medveščak hvata pravu formu, spojene dvije pobjede
Foto: FaH

Hokejaši Medveščaka nakon dugo vremena spojili su dvije pobjede i najavili izlazak iz krize koja je predugo trajala. Nakon pobjede kod Villacha, upisali su i domaću pobjedu protiv Graza i to s 3:1...

Nakon visokog slavlja 8:3 u Villachu, Medveščak je tražio potvrdu kako je kriza iza njega na domaćem ledu protiv Graza. S ovim protivnikom ove sezone odradio je već dva dvoboja, slavio u Ledenoj s 5:2 i izgubio u Grazu 7:5, a u trećem susretu nastavio je tradiciju i odnio pobjedu na svom ledu.

Bio je to dobar nastup Medveščaka koji je izuzev problema u početku susreta bio bolji protivnik i na kraju je zasluženo slavio.

Graz je bolje krenuo u susret i Justin Buzzeo doveo ga je u vodstvo već u osmoj minuti, ali Medvjedi su se na vrijeme oporavili.

U završnici prve trećine Tyler Morley zabio je za poravnanje na 1:1 da bi Mario Puskarich sredinom druge dionice zabio za preokret.

Iako je Medveščak bio u prednosti, Graz u zadnjoj dionici nije uspio stvoriti pritisak, uputio je samo šest udaraca prema Vilimu Rosandiću i domaćin je u posljednjim trenucima novim golom Morleyja samo potvrdio pobjedu.

Ovom pobjedom Medveščak je došao na sedmu poziciju i šestoplasirani Innsbruck bježi mu samo dva boda, no Medvjedi imaju i utakmicu manje.

Već za dva dana pred Medveščakom je vrlo težak dvoboj protiv drugoplasiranog Klagenfurta koji ima tri pobjede u nizu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!