Košarka

Isaiah Thomas pred debijem u dresu Cavsa, prvi nastup u utorak protiv Blazersa

Branimir Korać • ponedjeljak, 01.01.2018.
Isaiah Thomas pred debijem u dresu Cavsa, prvi nastup u utorak protiv Blazersa
Foto: EPA

Cleveland Cavaliersi napokon će dočekati debi Isaiaha Thomasa u njihovom dresu. Oporavak nakon ozljede kuka je iza njega i prve minute upisat će u utorak protiv Portland Trail Blazersa...

Isaiah Thomas vraća se na parket i upisat će prve minute u domaćem dvoboju Cleveland Cavaliersa protiv Portland Trail Blazersa.

Thomas će u igru ući s klupe i bit će na ograničenim minutama, a potvrđeno je i kako neće nastupiti dan kasnije u Bostonu protiv svog bivšeg kluba.

"Kuk je bolje, ali nemam pravog ritma. Izgleda kao da sam izgubio moći, ali siguran sam da kada izađem ponovno na parket, neće me biti nimalo lako zaustaviti", kaže Thomas.

U prošlosezonskom doigravanju između Cavsa i Celtica Thomas je zaradio ozljedu kuka koja se vukla sve do sada i tek u siječnju bilježi prve nastupe nakon što su Boston i Cleveland odradili neočekivani trade u kojem je u suprotnom smjeru otišao Kyrie Irving.

"Svi smo se cijelo vrijeme pitali kada ćemo ga imati na raspolaganju i napokon je tu. Njegov ritam i šut sigurno će pomoći momčadi, svi smo uzbuđeni i ovo je velika stvar za nas", dodao je trener Tyronn Lue.

Prošle sezone Thomas je u dresu Celticsa prosječno bilježio 28.9 poena, 5.9 asistencija i 2.7 skokova po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!