Rukomet

Gojun: "Spremni ćemo dočekati Srbiju", Cindrić: "Puno treniramo i noge su još teške"

Sportnet • petak, 05.01.2018.
Gojun: "Spremni ćemo dočekati Srbiju", Cindrić: "Puno treniramo i noge su još teške"
Foto: FaH

Pred 10.000 navijača u splitskoj Spaladium Areni hrvatski rukometaši pobijedili su Crnu Goru u humanitarnoj prijateljskoj utakmici samo tjedan dana prije prvog susreta na Europskom rukometnom prvenstvu.

Nakon susreta igrači nisu mogli sakriti oduševljenje atmosferom koja ih je dočekala u Spaladium Areni. Susret s Crnom Gorom dobro je došao reprezentaciji da isproba sve što su trenirali posljednja dva tjedna i što pripremaju za Europsko prvenstvo.

"Crna Gora je reprezentacija u kojoj dečki igraju sa srcem. Bacali su se na glavu. Mi smo probavali puno varijanti, ali smo umorni. Jutros smo trenirali, ali to nije nikakav alibi. Spremni ćemo ovdje dočekati Srbiju. Hvala Splitu i navijačima što su došli u ovako velikom broju. Očekujemo ih isto i protiv Srbije da nam daju veliku podršku jer nam njihova podrška puno znači. Sada se još više osjeti naboj, emocija je puno. Cijela dvorana je na kraju bila na nogama. Želim da nam daju veliku podršku protiv Srbije i da pokažemo da smo mi glavni na terenu", rekao je Jakov Gojun.

"Puno treniramo i možda su nam noge malo teške. Nismo se previše niti pripremali za ovu utakmicu protiv Crne Gore. Probali smo neke taktičke zamisli tako da još sigurno moramo puno raditi. Nadam se da ćemo uspjeti u ovih sedam dana koliko imamo do početka uspjeti ispraviti greške. Stvarno mislim da imamo kvalitetu i vrhunske igrače i da rezultat ne bi trebao izostati. Jako je lijepo bilo igrati u ovakvoj atmosferi. Na jednoj prijateljskoj utakmici puna dvorana i mislim da to sve govori o splitskoj i hrvatskoj publici. Stvarno je bilo jako lijepo i nadam se da će doći u još većem broju kad krene prvenstvo", izjavio je nakon utakmice Luka Cindrić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!