Tenis

Mirjana Lučić-Baroni predala meč Kvitovoj na startu turnira u Sydneyju

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.01.2018.
Mirjana Lučić-Baroni predala meč Kvitovoj na startu turnira u Sydneyju

Mirjana Lučić-Baroni brzo se oprostila od WTA turnira u Sydneyju, nakon gubitka prvog seta protiv Petre Kvitove, stisnula je ruku Čehinji i predala meč...

Loše vijesti uoči početka Australian Opena za Mirjanu Lučić-Baroni. Hrvatska tenisačica upisala je poraz protiv Petre Kvitove i to predajom nakon izgubljenog prvog seta.

Još uvijek nema službene potvrde zbog čega je Lučić-Baroni predala meč, ali prve neslužbene informacije govore kako se nije osjećala dobro u teškim vremenskim uvjetima u Sydneyju koji su tako odnijeli još jednu žrtvu.

Kvitova može biti zadovoljna što meč nije potrajao dugo iako sigurno niti njoj nije drago proći na ovaj način. Čehinja je tijekom tog jedinog seta izgledala dobro, dominirala je i nije pružila previše prilika hrvatskoj igračici.

Dvoboj je potrajao tek 30 minuta, Lučić-Baroni za to vrijeme osvojila je samo jedan gem i to kod 3:0 uz dosta problema da bi Kvitova uz dva breaka u tom setu povela sa 6:1.

Mirjana je imala dosta nizak postotak ubačaja prvog servisa koji je bio tek na 35 posto, nije došla niti do jedne break prilike i osvojila je samo pet poena na reternu.

Sada joj slijedi oporavak kako bi bila spremna za nastup na Australian Openu, a Kvitova ide u drugo kolo gdje će igrati protiv Camile Giorgi koja je iznenadila Sloane Stephens.

WTA Sydney, prvo kolo:
Petra Kvitova (Češka) - Mirjana Lučić-Baroni (Hrvatska) 6:1 predaja Lučić-Baroni

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!