Rukomet

Lino Červar izabrao zamjenu za Duvnjaka, ulazi još jedan desni vanjski

Branimir Korać • subota, 13.01.2018.
Lino Červar izabrao zamjenu za Duvnjaka, ulazi još jedan desni vanjski
Foto: FaH

Stručni stožer hrvatske rukometne reprezentacije odlučio se za dodatnog igrača koji će uskočiti umjesto ozlijeđenog Domagoja Duvnjaka i biti u konkurenciji već u susretu protiv Islanda...

Čekala se današnja potvrda kako Domagoj Duvnjak neće moći nastaviti turnir, barem ovaj prvi dio natjecanja, ali u stručnom stožeru vjerojatno su još sinoć odmah nakon susreta sa Srbijom počeli vagati koga pozvati kao zamjenu.

Odluka je pala na Denisa Buntića koji će se tako naći u rosteru Hrvatske već u susretu s Islandom koji je na rasporedu sutra od 20 sati i 30 minuta.

Ulaskom Buntića, Lino Červar ima na raspolaganju trojicu desnih vanjskih, tu su sada protiv Srbije raspoloženi Luka Stepančić i Marko Kopljar kojima je kao treća opcija priključen Buntić.

Buntić je iskusan igrač, ima dosta iskustva s velikih natjecanja, a i dok nije raskinuo suradnju sa Szegedom, bio je važan kotačić te mađarske momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Khmae14.01.2018. u 07:54
    kao što se odnosi na sve u hrvatskoj... domagoj je neuništivi slavonac kao što je i povijest hrvatske.... domagoj nemoj igrati ni u polufinalu ni u finalu ...napraviti ćemo lokalnu ligu recimo u koritni ...drži se
    Khmae