Rukomet

Groetzki: "Nismo očekivali tako visoku pobjedu", Gensheimer: "Početak po mjeri za nas"

Sportnet • nedjelja, 14.01.2018.
Groetzki: "Nismo očekivali tako visoku pobjedu", Gensheimer: "Početak po mjeri za nas"
Foto: FaH

Branitelj naslova europskog prvaka u prvom dvoboju ovogodišnjeg Eura slavio je s uvjerljivih 32:19, a i sami akteri u njemačkom dresu bili su iznenađeni ostvarenom visokom pobjedom. S druge strane, prevelikog razočaranja unatoč izraženom porazu nema, Crnogorci će svoje prilike tražiti protiv idućih protivnika...

Jedan od najboljih pojedinaca na terenu bio je kapetan pobjedničkog sastava Uwe Gensheimer koji je po završetku dvoboja za njemačke medije kratko prokomentirao:

"Ovo je početak po mjeri za nas. Našli smo se u situaciji da su svi bili na svojoj razini i to je sjajan osjećaj", a na njegove se riječi dovezao Patrick Groetzki.

"Vrlo dobra igra s naše strane i da vam budem iskren, nismo očekivali tako visoku pobjedu jer smo vidjeli neka jako kvalitetna izdanja Crne Gore u prošlosti."

S druge strane, crnogorski se reprezentativci s porazom okreću utakmici drugog kola u kojoj se nadaju da će imati više šansi pokazati svoje pravo lice.

"Najmlađa smo momčad na Prvenstvu, a oni su europski pobjednici. Igrali su fantastično u obrani, mi smo se pokušali vratiti, ali je bilo prekasno, imali su utakmicu pod svojom kontrolom", osvrnuo se na subotnju predstavu Miloš Božović.

Euro 2018., skupina C

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Njemačka32:19Crna Gora
Sjeverna Makedonija25:24Slovenija
1Sjeverna Makedonija 379:77+25
2Njemačka 382:69+134
3Slovenija 377:69+83
4Crna Gora 366:89-230

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!