Rukomet

Palmarsson: "Hrvatska je najbolja na svijetu u čuvanju rezultata i igranju dugačkih napada"

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.01.2018.
Palmarsson: "Hrvatska je najbolja na svijetu u čuvanju rezultata i igranju dugačkih napada"
Foto: FaH

Islanđani su vrlo razočarani dočekali kraj u Spaladium areni, vjerovali su u pobjedu, a nakon dobrog prvog dijela, spušteni su na zemlju u nastavku...

Islandski izbornik Geir Sveinsson nije bio nešto posebno nezadovoljan nastupom svojih igrača unatoč visokom porazu 29:22. "Vrlo sam ponosan na svoju momčad. Odigrali smo briljantno prvo poluvrijeme. U drugom dijelu smo imali problema, ali uglavnom zbog naših promašaja i nije nam bilo lako. Nedostajalo nam je malo sreće. Okrećemo se novoj utakmici za dva dana."

Nezadovoljniji je bio Dadi Smarason, inače jedan od boljih Islanđana, vrlo brz i neugodan. "Nisam zadovoljan, ušli smo u ovu utakmicu tražeći pobjedu. U prvom poluvremenu bili smo dobri, ali u nastavku nam je nedostajala bolja realizacija."

Omar Ingi Magnusson istaknuo je zasluženost Ivana Stevanovića za hrvatsku pobjedu. "Njihov vratar zaključao je vrata, posebno u prvih 5-10 minuta drugog dijela. Nakon toga nismo bili pravi, počeli smo previše juriti i to nam se osvetilo."

Nakon dobrog prvog poluvremena, u nastavku je potpuno zatvoren Aron Palmarsson koji žali za, kako misli, propuštenom prilikom.

"Igrali smo dobro, imali odlično otvaranje utakmice i radili smo sve ono što smo se dogovorili u svlačionici. U početku drugog dijela počeli smo griješiti i Hrvatska nas je kaznila. Hrvatska je najbolja na svijetu u čuvanju rezultata i igranju dugačkih napada."

Kratak i razočaran bio je Olafur Gudmundsson: "Težak poraz. Ušli smo u susret tražeći pobjedu i jako smo vjerovali u nju."

Arnor Gunnarsson za poraz krivi izgubljene lopte na startu drugog dijela. "Dobro smo počeli, ali smo prizemljeni u drugom dijelu. Olako smo izgubili tri lopte i nakon toga primili tri jeftina gola."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!