Tenis

Razočaranje za Bornu Ćorića: Millman u tri seta izbacio hrvatskog igrača

Branimir Korać • ponedjeljak, 15.01.2018.
Razočaranje za Bornu Ćorića: Millman u tri seta izbacio hrvatskog igrača
Foto: EPA

Borna Ćorić podbacio je u susretu prvog kola Australian Opena gdje je za protivnika imao Johna Millmana. Australac ga je svladao sa 7:5, 6:4, 6:1 i tako ostavio bez prolaza u drugo kolo...

Jedini hrvatski predstavnik koji nije uspio proći u drugo kolo Australian Opena je Borna Ćorić. Ćorić je igrao protiv Australca Johna Millmana, inače 122. igrača svijeta, te upisao poraz u tri seta.

Millman je odigrao vrlo dobar meč, bio je agresivniji i precizniji te je na kraju zasluženo slavio. Ćorić je dosta griješio, nije bio pravi te se vrlo rano oprostio.

Prvi set odlučen je u samoj završnici, Ćorić je tu propustio break loptu za 6:5 i odmah nakon toga izgubio servis i prvi set sa 7:5.

U drugi set ušao je breakom, ali odmah nakon toga izgubio je tri gema u nizu pa se vraćao u set i uspio poravnati na 3:3. Do kraja seta nije imao šanse na servis Australca i ponovno je pao u završnici kada Millman kod 5:4 dolazi do 15:40 i uzima i drugi set.

Nakon što je izgubio i drugi set, Ćorić je potpuno pao, odmah izgubio servis u trećem te do kraja meča Millman je potpuno dominirao.

Australac je tako izborio mjesto u drugom kolu gdje će igrati protiv Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Australian Open, prvo kolo:
John Millman (Australija) - Borna Ćorić (Hrvatska) 7:5, 6:4, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Tko Gdje16.01.2018. u 21:00
    Borna postaje Bernard Tomic.
    Tko Gdje
  • interreg15.01.2018. u 22:39
    Tja za koju godinu bit ce Borna nas daleko najbolji igrac jer nitko mladji ne dolazi. Znaci nadajmo se da njemu jednostavno treba nesto vise vremena da sazrije jer po meni ako Busta moze u top 10 moze Borna bar u top 20. Ako ne izgubi volju....
    interreg
  • Obrisan korisnik15.01.2018. u 19:04
    Bitno da se od njega ocekivalo da bude novi Đokovic,kako su ga samo mediji nepotrebno dizali i decku ocito napravili toliki pritisak da mora,a on je ocito samo prosjecan igrac,a tako ce vjerojatno i ostati samo na tome,steta.
    Obrisan korisnik