Rukomet

Još jedan odlazak iz reprezentacije, Mirko Alilović potvrdio: "Gotovo je"

Branimir Korać • petak, 26.01.2018.
Još jedan odlazak iz reprezentacije, Mirko Alilović potvrdio: "Gotovo je"
Foto: FaH

Nakon Igora Vorija, Denisa Buntića i Ivana Čupića, od reprezentacije se oprostio i Mirko Alilović. Nakon dvoboja s Češkom, Alilović je poručio - gotovo je...

Hrvatska je nastup nastup na Europskom prvenstvu završila na petom mjestu, a nakon razočaravajućeg poraza od Francuske u borbi za polufinale, čak četvorica igrača otišli su u reprezentativnu mirovinu.

Prvi se povukao Igor Vori koji je svoju odluku priopćio na pressici uoči susreta, tijekom dvoboja odlazak je potvrdio i Denis Buntić da bi nakon susreta u mirovinu otišli i Ivan Čupić i Mirko Alilović.

Nekako su to i bila imena koja su se spominjala kada su krenule priče o odlascima, a posljednji je prekid reprezentativne karijere objavio Alilović.

Alilović se od reprezentacije oprostio još ranije, ali na nagovor Line Červara ipak se vratio za Europsko prvenstvo u Hrvatskoj, no povratak je trajao kratko.

Odlazak je samo učvrstio događaj od ovog tjedna kada su razbijena stakla na kući Alilovićeve šire obitelji.

"Gotovo je. Ne treba mi to u životu, znate što se dogodilo. Lino me nagovorio na povratak, ali nije ispalo kako smo svi zamislili. Imam dosta medalja s velikih natjecanja, tu sam bio 11 godina i možda bi sve bilo drugačije da smo cijenili ta odličja", poručio je Alilović.

Hrvatsku tako čeka nova promjena generacija, tko zna već koja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!