Košarka

VIDEO: Ivica Zubac nastavio s dominacijom u NBA G-League, predvodio Lakerse do pobjede

Dario Dodić • subota, 03.02.2018.
VIDEO: Ivica Zubac nastavio s dominacijom u NBA G-League, predvodio Lakerse do pobjede
Foto: EPA

Još jednu odličnu predstavu u NBA G-League ubilježio je Ivica Zubac. Hrvatski je centar dominirao u pobjedi South Bay Lakersa protiv Salt Lake City Starsa...

Ivica Zubac još je jednom dokazao kako se ogromna većina igrača iz razvojne NBA G-League ne može mjeriti s njime. Popularni Zu je predvodio filijalu L.A. Lakersa, South Bay Lakerse, do 20. pobjede ove sezone, South Bay je sa 118:114 u gostima svladao Salt Lake City Starse.

Nizom lijepih zakucavanja i udica Zubac je obilježio još jedan impresivan nastup, pokazavši treneru Lakersa Lukeu Waltonu da ga ne može više ignorirati i da mu je vrijeme za trajniji povratak u NBA.

Proveo je na parketu Ivica 30 minuta i za to vrijeme upisao 25 koševa (3/3 za 1, 11/15 za 2), osam skokova, asistenciju i dvije blokade. Odličan je bio i Travis Wear, također upisavši 25 koševa uz devet skokova. Gary Payton II je s klupe dodao 24 poena, sedam skokova i isto toliko asistencija.

Najbolji kod Starsa bio je Naz Mitrou-Long s 27 koševa, sedam skokova i devet asistencija.

Nastup je u G-League ubilježio i Duje Dukan, u porazu Windy City Bullsa kod Texas Legendsa 111:102 u osam minuta provedenih na parketu upisao je četiri poena (2/2za 1, 1/2 za 2, 0/2 za 3), dva skoka i asistenciju.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!