Košarka

J.R. Smith: "Bilo je jako stresno u zadnjim satima trade deadlinea"

Petar Jenjić • utorak, 13.02.2018.
J.R. Smith: "Bilo je jako stresno u zadnjim satima trade deadlinea"
Foto: EPA

Veliki doprinos visokoj pobjedi Clevelanda protiv Bostona donio je i J.R. Smith čije se ime jako često spominjao kada su u pitanju razmjene. Ipak, Smith je preživio, a kako sam kaže momčad je, uz dovođenje pojačanja, uspjela zadržati jezgru i tako dobila veliki poticaj za nastavak sezone...

Šest igrača napustilo je redove Cleveland Cavaliersa na kraju trade deadlinea, a jedan od onih čije se ime spominjalo bio je i J.R. Smith. Ipak, nekadašnji igrač New Orleans Hornetsa, Denver Nuggetsa i New York Knicksa nije napustio klub, a sam ističe kako se nikada ranije njegovo ime nije spominjalo u razmjenama.

Nakon visoke pobjede protiv Celtisa u TD Gardenu Smith je kazao: "Moje se ime jako često spominjalo u pitanjima oko razmjena, tako da je bilo jako stresno. Kada vidite da je razmijenjeno šest igrača i da je ostalo još više od sat vremena prije kraja trade deadlinea, ne možete nikako znati što će se dogoditi."

Ipak, Smith je preživio i odigrao vrlo dobru utakmicu u spomenutoj pobjedi nad Bostonom gdje je ubacio 15 poena uz tek jedan promašaj iz igre: "J.R. nam je u ovoj utakmici dao do znanja kako je još uvijek ovdje", kazao je nakon utakmice LeBron James.

"Iako su došla četvorica novih igrača uspjeli smo zadržati jezgru momčadi koja je bila posljednje tri godine i Sunce definitivno ponovno dolazi u Cleveland. Utakmice kao ova protiv Celticsa veliki su poticaj za dalje i moramo ostati na istom tragu", zaključio je Smith.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.02.2018. u 12:04
    indijanac utrpao 2-3 divljačke, nerezonske trice i sad je vijest njegova nebitna izjava.. e moj petre.
    Obrisan korisnik