Košarka

Zdovc prije četvrtfinala Kupa: "Sigurno ćemo morati odigrati puno bolje nego u posljednje vrijeme"

Sportnet • srijeda, 14.02.2018.
Zdovc prije četvrtfinala Kupa: "Sigurno ćemo morati odigrati puno bolje nego u posljednje vrijeme"
Foto: FaH

U Zadru od 17 sati, Cedevita igra protiv Zagreba četvrtfinalnu utakmicu Kupa Krešimira Ćosića. Trener Cedevite, Jure Zdovc, svjestan je da njegova momčad mora početi pružati kvalitetnije partije...

PIŠE: Jan Šneler

Prva prepreka Cedevite na putu do osvajanja petog u nizu naslova pobjednika Kupa Krešimira Ćosića bit će Zagreb, a trener Cedevite Jure Zdovc ne dvoji kako njegova momčad mora kvalitetno ući u utakmicu.

"Mislim da smo svi svjesni što za nas znači Kup. Sigurno ćemo morati odigrati puno bolje nego u posljednje vrijeme. Imamo razna opravdanja ali za osvojiti Kup moramo odigrati tri dobre utakmice. Naviknuli smo igrati u ovom ritmu, tako nam je od početka sezone, ništa neuobičajeno za nas odigrati tri utakmice u četiri dana. Imamo dobar ždrijeb, to moramo priznati, ali niti jedna utakmica za nas nije unaprijed dobivena", rekao je Zdovc za službene stranice Cedevite.

Jedan od ponajboljih mladih igrača u redovima Cedevite, Džanan Musa, dobio je igračko državljanstvo te više ne spada u kategoriju stranaca što uvelike olakšava posao treneru Cedevite.

"„Mislim da smo se pripremili dobro kroz sezonu i bolji smo nakon svake utakmice. Imali smo neku krizu, koju smo sada prebrodili i očekujemo Kup s nadom, kao i uvijek, da ga osvojimo“, dodao je Musa.

Podsjetimo, u slučaju prolaska u polufinale Kupa, Cedevita će igrati s boljim iz dvoboja Šibenika i Zaboka. U drugom dijelu ždrijeba koje je na rasporedu sutra igraju Škrljevo i Cibona te domaćin Final Eight Kupa Zadar i Sonik Puntamika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!