Košarka

Škifić odličan u pobjedi protiv Mustapićevog Krosnog

Branimir Korać • nedjelja, 11.03.2018.
Škifić odličan u pobjedi protiv Mustapićevog Krosnog
Foto: FaH

U susretu 22. kola poljskog prvenstva susreli su se hrvatski internacionalci. Jure Škifić igrao je vrlo važnu ulogu u visokoj gostujućoj pobjedi Ostrowa protiv Mustapićevog Krosnog...

Mjesec dana Krosno je bio bez utakmica, a povratak nastupima nije bio uspješan. Na svom parketu ugostio je Ostrow Wielkopolski, jednog od iznenađenja sezone i upisao vrlo visok poraz 96:60.

Za Krosno je ovo najteži poraz ove sezone, a upisan je protiv momčadi koja igra u sjajnoj formi već duže vrijeme i kojoj je ovo već sedma pobjeda u nizu.

Gosti su imali briljantnu realizaciju za dva poena, promašili su samo tri šuta i tu su uništavali domaćina. Jedan od onih koji je tako pomogao na putu do pobjede je i Jure Škifić koji je odigrao 19 minuta i bio prvi strijelac gostiju s 19 poena (7/7 za dva, 1/2 za tri, 2/2 slobodna). Pratio ga je Michal Chylinski sa 17 poena.

U domaćem sastavu JayVaughn Pinkston ubacio je 12 poena, a Anton Gaddefors deset. Jakov Mustapić za 23 minute ubacio je šest poena (3/6 za dva, 0/2 za tri) i uhvatio tri skoka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!