Rukomet

Mandalinić zbog neprimjerenog ponašanja propustio Švedsku

Mihaela Bradovski • subota, 07.04.2018.
Mandalinić zbog neprimjerenog ponašanja propustio Švedsku
Foto: EPA

Stipe Mandalinić nije bio u kadru za nastup u drugom susretu protiv Švedske, a ovaj dvoboj propustio je odlukom izbornika Line Červara koji je imao primjedbe na Mandalinićevo ponašanje...

Stipi Mandaliniću baš i ne ide ove godine, nakon što je napustio Zagreb i preselio u Füchse iz Berlina, našao se u situaciji u kojoj nije dosad bio, još uvijek se traži i pokušava izboriti za veliku ulogu u bundesligašu.

Osim toga na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj nije se nešto posebno naigrao, iako je Hrvatska imala problema na toj poziciji lijevog vanjskog, nije bio Červarov prvi izbor.

Pozvan je u reprezentaciju za ovo okupljanje, nastupio u prvoj utakmici u Eskilstuni, ali u drugom dvoboju u Norrkopingu nije bio u konkurenciji.

Hrvatski rukometni savez priopćio je zbog čega je Mandalinić propustio ovaj dvoboj:

"Uoči druge utakmice sa Švedskom izbornik Lino Červar je sa stručnim stožerom donio odluku o izostavljanju Stipe Mandalinića iz momčadi. Hrvatski izbornik je igrača Füchse Berlina poslao na tribine dvorane u Norrköpingu zbog neprimjerenog ponašanja na klupi za vrijeme prve utakmice, a u internom razgovoru Mandaliniću je pojasnio razloge svoje odluke."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!