Tenis

Viktor Galović predao četvrtfinalni meč nakon 50 minuta igre

Mihaela Bradovski • petak, 13.04.2018.
Viktor Galović predao četvrtfinalni meč nakon 50 minuta igre

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Viktor Galović nije uspio proći u polufinale Challengera u Barletti. U četvrtfinalu predao je meč Simoneu Bolelliju početkom drugog seta...

Nakon što je pregazio drugog nositelja Gastaa Eliasa u drugom kolu u Barletti, Viktor Galović nije dugo izdržao na terenu u četvrtfinalu. Početkom drugog seta predao je meč iskusnom Talijanu Simoneu Bolelliju koji je u tom trenutku bio u prednosti.

Iako još nema službene potvrde, navodno se radi o trbušnoj virozi koja je stvarala probleme hrvatskom tenisaču i na kraju je bio prisiljen na predaju.

Već prvi set pokazao je kako to nije onaj Galović iz drugog kola kada je pregazio Eliasa, ali svejedno je imao priliku za povratak nakon što je već u prvom gemu izgubio servis. Kod 3:2 imao je 15:40 i još jednu break loptu, nije to iskoristio i u sljedećem gemu ispustio je svoj servis drugi put.

Bolelli je bez problema odservirao za set i sa 6:2 stigao do prednosti. U drugom setu odigran je samo jedan gem, maratonski na servisu Galovića, Bolelli je tu iskoristio treću break loptu i poveo s 1:0 nakon čega se hrvatski tenisač odlučio na predaju.

Bolelli će se za ulazak u finale boriti s Danielom Gimenom Traverom ili Gian Marcom Moronijem.

Challenger Barletta, četvrtfinale:
Simone Bolelli (Italija) - Viktor Galović (Hrvatska) 6:2, 1:0 predaja Galovića

Foto: HTS/Igor Rajković

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!