Rukomet

Prekinut nevjerojatni Barcelonin niz, nakon 146 utakmica bez poraza, izgubila u španjolskom prvenstvu

Branimir Korać • subota, 14.04.2018.
Prekinut nevjerojatni Barcelonin niz, nakon 146 utakmica bez poraza, izgubila u španjolskom prvenstvu
Foto: EPA

Barcelona u španjolskom prvenstvu nema nikakvu konkurenciju, a koliko je moćna pokazuje i niz od čak 146 utakmica bez poraza. Taj niz prekinut je u petak navečer kada je iz Barcelone pobjedu odnio Granollers...

Pet godina Barcelona nije znala za poraz u španjolskom prvenstvu, 146 utakmica zaredom ostala je neporažena, a taj nevjerojatni niz prekinuo je Granollers.

Klub iz Valencije odnio je gostujuću pobjedu 29:28 i tako priredio najveće iznenađenje u španjolskom rukometu ove sezone. Pobjedu je ostvario zahvaljujući golu Rolandasa Bernatonisa u posljednjoj sekundi susreta nakon što je Barcelona prokockala svoju priliku za pobjedu.

Posljednji prvenstveni poraz Barcelona je ubilježila još davnog 18. svibnja 2013. godine, a koliko je to bilo davno, za prisjećanje stiže podatak kako je Barcelona tada vodila bitku za naslov prvaka s madridskim Atleticom.

"Pobijediti Barcelonu u gostima je spektakularno. Barcelona radi nevjerojatne stvari, iz sezone u sezonu bilježi isključivo pobjede i to govori koliko je bilo teško. Nisu oni nama poklonili pobjedu već smo mi odigrali odlično i zaslužili je", ističe trener Granollersa Antonio Rama,

Adria Figueras Trejo bio je najefikasniji kod pobjednika sa sedam golova, a Bernatonis je dodao šest. Kod Barcelone Valero Rivera postigao je šest pogodaka, a Raul Entrerrios pet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!