Tenis

Karlović bez trećeg kola Barcelone, Bautista-Agut slavio u tri seta

Petar Jenjić • utorak, 24.04.2018.
Karlović bez trećeg kola Barcelone, Bautista-Agut slavio u tri seta
Foto: EPA

Ivo Karlović nije uspio savladati drugu prepreku na turniru u Barcelonu. Bolji je od hrvatskog tenisača bio domaći predstavnik Roberto Bautista-Agut koji je nakon dva sata igre, u tri seta, stigao do pobjede i prolaska u sljedeće kolo...

Nakon dugačkog meča protiv španjolskog veterana Tommyja Robreda i spašene dvije meč lopte, Ivu Karlovića čekao je još jedan domaći predstavnik, Roberto Bautista-Agut koji je kao osmi nositelj bio slobodan u prvom kolu.

Za razliku od prvog meča Karlović nije imao odgovora na igru Španjolca koji je stigao do pobjede u tri seta nakon točno dva sata igre. Tako je stigao do prve pobjede u drugom međusobnom dvoboju.

U cijelom prvom setu vidjeli smo tek jednu break loptu, pri rezultatu 5:5 Karlović ju nije uspio iskoristiti. Hrvatski tenisač odigrao je jako kvalitetan tie-break i sa 7:4 stigao do prvog seta.

Nastavak meča nije donio previše toga hrvatskom tenisaču koji se mučio na vlastitom servisu. Bautista je u drugom setu dva puta oduzeo servis Karloviću, u trećem jednom što je bilo i više nego dovoljno za pobjedu, s obzirom na to da mu servis nijednom nije bio ugrožen.

Barcelona, drugo kolo:
Roberto Bautista-Agut - Ivo Karlović 6:7 (4), 6:2, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!