Tenis

Mektić i Peya pomeli njemački par za manje od sat vremena

Petar Jenjić • utorak, 01.05.2018.
Mektić i Peya pomeli njemački par za manje od sat vremena
Foto: FaH

Hrvatsko-austrijska kombinacija Nikola Mektić/Alexander Peya uspješno je prošla prvo kolo turnira u Münchenu. Za nešto manje od sat vremena bili su bolji od domaćih igrača s pozivnicom Matthiasa Bachingera i Yannicka Hanfmanna...

Nikola Mektić i Alexander Peya postavljeni su za treće nositelje na ATP turniru u Münchenu, a u prvom kolu nisu imali prevelikih problema protiv domaćin igrača s pozivnicom, Yannicka Hanfmanna i Matthiasa Bachingera.

Hrvatsko-austrijska kombinacija slavila je u dva seta (6:2, 6:3) za samo 55 minuta provedenih na terenu. U drugom kolu igrat će protiv još jedne njemačke kombinacije, Kevina Krawietza i Maximiliana Marterera.

Po jedan break sa svake strane mogli smo vidjeti u prva dva gema u meču. Hrvatsko-austrijska kombinacija, nakon što je spasila četiri break prilike protivnika pri rezultatu 2:2, uzima i sljedeća tri gema te zaključuje set u svoju korist.

Treći nositelji otvorili su jako dobro i drugi set, napravili dva breaka i poveli s 3:0. Njemački par uspijeva vratiti jedan break zaostatka, ali do nove prilike za oduzimanje servisa nije došao.

ATP München, prvo kolo:
Nikola Mektić/Alexander Peya - Matthias Bachinger/Yannick Hanfmann 6:2, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!