Tenis

Ante Pavić bez problema do drugog kola Challengera u Meksiku

Mihaela Bradovski • utorak, 01.05.2018.
Ante Pavić bez problema do drugog kola Challengera u Meksiku
Foto: FaH

Hrvatski tenisač Ante Pavić uspješno je preskočio prvu prepreku na Challengeru u Puertu Vallarti. Igrao je protiv domaćeg igrača Manuela Sancheza kojeg je lakoćom svladao...

Ždrijeb se na startu Challengera u Puertu Vallarti osmjehnuo Anti Paviću i on je to i iskoristio. Prvi protivnik bio mu je Manuel Sanchez, Meksikanac koji je dobio pozivnicu organizatora jer sa svojim rankingom (603. igrač svijeta), ne može izravno do glavnog turnira.

Pavić ga je očekivano lako svladao, trebao je samo sat vremena i za to vrijeme ispustio je pet gemova te izborio nastup u drugom kolu.

Sanchez je u prvom setu izdržao četiri gema, nakon 2:2 više nije uzeo niti jedan gem i Pavić je osvojio prvi set sa 6:2 bez da je pružio protivniku ijednu break priliku.

Ništa se nije promijenilo za Sancheza niti u drugom setu, tu je izgubio servis u četvrtom gemu, Pavić je ubrzo bio na 4:1 te rutinski priveo meč kraju.

Drugo kolo donosi mu vjerojatno teži posao, potencijalni protivnik je četvrti nositelj Christopher Eubanks koji je priličan favorit protiv Norvežanina Viktora Durasovica.

Challenger Puerto Vallarta, prvo kolo:
Ante Pavić (Hrvatska) - Manuel Sanchez (Meksiko, WC) 6:2, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!