Nogomet

Heynckes: "Real može zahvaliti Navasu za prolaz u finale Lige prvaka"

Branimir Korać • srijeda, 02.05.2018.
Heynckes: "Real može zahvaliti Navasu za prolaz u finale Lige prvaka"
Foto: EPA

Real Madrid ponovno je u finalu Lige prvaka, a nakon susreta posebno se isticala zasluga Keylora Navasa koji je branio fantastično i držao Madriđane iznad vode...

Sergio Ramos nakon susreta komplimentirao je Bayernu, ali je i ustvrdio kako je Real zasluženo prošao dalje kao bolji protivnik.

"Bayern je sjajna momčad, pokazuje to iz godine u godinu i bio je jako težak protivnik. Imao je loptu više u nogama, mučili smo se, ali smo u dvije utakmice bili bolji protivnik. Moramo vjerovati da možemo uspjeti u finalu", istaknuo je Ramos.

Zinedine Zidane s Realom radi sjajan posao u ovom natjecanju i iako su Madriđani imali izrazito težak put, otišli su u novo finale.

"Igrali smo protiv vrhunske momčadi, kao što su i Juventus i PSG. Sretni smo jer smo ih sve pobijedili iako smo bili u problemima."

Zidane je pohvalio Keylora Navasa i Karima Benzemu koji su bili ključni igrači u ovom prolazu. "Sretan sam zbog Karima, zaslužio je, bio je igrač koji stvara razliku. Keylor je u drugom poluvremenu imao neke fantastične obrane."

Jupp Heynckes bio je vrlo razočaran nakon susreta, a smatra kako je Navas najzaslužniji za prolaz Madriđana u finale.

"Real prolaz u finale može zahvaliti Keyloru Navasu i njegovim spektakularnim obranama. Ako pogledate obje utakmice, mislim da smo bili bolja momčad i razočarani smo. Bio je to vrhunski dvoboj, ali problemi s ozljedama su nam naudili."

Heynckes je još jednom potvrdio kako odlazi u mirovinu nakon ove sezone i ne misli se vraćati.

"Neću se vraćati na klupu i to je u redu, jako malo trenera sa 72 godine se upuštaju u takvu avanturu. Na kraju sam razočaran, ovo je za nas kao poraz."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!