Tenis

Odlični Dodig i Ram izborili finale Münchena protiv Mektića i Peye

Petar Jenjić • subota, 05.05.2018.
Odlični Dodig i Ram izborili finale Münchena protiv Mektića i Peye
Foto: FaH

Odigran je u drugi polufinalni meč parova na ATP turniru u Münchenu gdje smo saznali kako će se dvojica Hrvata boriti za naslov. Ivan Dodig u paru s Rajeevom Ramom svladao je njemačku kombinaciju Tim Puetz/Jan Lennard Struff i tako izborio dvoboj s Nikolom Mektićem i Alexanderom Peyom...

Odličan meč polufinala parova odigrali su Ivan Dodig i Rajeev Ram te za nešto manje od sat vremena na terenu pobijedili njemačku kombinaciju Tim Puetz/Jan-Lennard Struff.

Hrvatsko-američka kombinacija u konačnici je slavila sa 6:1, 6:3, a u borbi za titulu igrat će protiv Nikole Mektića i Alexandera Peye koji su svoj finale osigurali jučer.

Prvi set lakoćom je otišao na stranu Dodiga i Rama koji su poveli s 5:0 i pritom nisu dozvolili nijednu priliku njemačkom paru za oduzimanje servisa.

Dobro je krenuo hrvatsko-američki par i u drugi set, poveo s 4:0, no Struff i Puetz nisu se odmah predali. Uspijevaju vratiti jedan break zaostatka i zadržati barem malo napetosti, ali ne zadugo. Dodig i Ram pri vodstvu 5:3 rade novi break i tako potvrđuju pobjedu.

ATP München, polufinale:
Ivan Dodig/Rajeev Ram - Tim Puetz/Jan-Lennard Struff 6:1, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!