Košarka

Green: "Ne zanimaju nas Rocketsi, zanima nas naslov prvaka"

Petar Jenjić • srijeda, 09.05.2018.
Green: "Ne zanimaju nas Rocketsi, zanima nas naslov prvaka"
Foto: EPA

Golden State Warriorsi i Houston Rocketsi igrat će u finalu Zapadne konferencije, a branitelji naslova istaknuli su kako ih ne zanimaju izričito Rocketsi, već kako osvojiti još jedan naslov u nizu...

Ono što su mnogi priželjkivali dobili su nakon sinoć odigranih utakmica doigravanja NBA lige - Golden State Warriorsi i Houston Rocketsi igrat će u finalu Zapadne konferencije. Već ranije Rocketsi su često spominjali kako žele srušiti aktualne prvake, a generalni menadžer Daryl Morey priznao je kako je opsjednut pobjedom u toj seriji.

Golden State je sinoć zaključio nastup u polufinalu pobjedom protiv New Orleans Pelicansa i spremno dočekuje sraz s momčadi koja je imala najbolji omjer u regularnom dijelu sezone. Između ostalog, tako govori Draymond Green.

"Dali su nam do znanja kako su gradili momčad samo da nas pobijede. Njihova, takoreći, opsesija je u redu jer želite izgraditi ekipu koja bi trebala srušiti aktualne prvake jer obično to trebate napraviti da biste osvojili naslov. Sve je to razumljivo."

"Osvojili smo dva naslova u protekle tri godine, ne želimo sada govoriti kako očajnički želimo igrati protiv nekoga. Želimo samo osvojiti novi prsten, bez obzira tko nam stajao na putu. Nije nam važno tko nam stoji na putu, imamo cilj i želimo ga ostvariti", kazao je Green.

Na suigračeve riječi nadovezao se i Kevin Durant koji se osvrnuo i na poraz u regularnom dijelu sezone.

"Bez uvrede, ali tada smo bili potpuno usmjereni na sebe i kako možemo biti još bolji svakim danom. Znamo da nas žele pobijediti, ali isto tako i mi želimo pobijediti njih. To je košarka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!