Nogomet

Zoran Mamić odnio titulu najboljeg trenera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima

Branimir Korać • petak, 11.05.2018.
Zoran Mamić odnio titulu najboljeg trenera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima
Foto: EPA

Nakon što je s Al Ainom osvojio dvostruku krunu, Zoran Mamić ponio je i titulu najboljeg trenera u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dok su među nagrađenima i petorica igrača iz njegovog kluba...

Osvajanjem naslova prvaka i Predsjednikovog kupa, Zoran Mamić vratio je Al Ain na vrh u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Posljednju titulu najtrofejniji klub ove zaljevske države osvojio je u sezoni 2015/2016 kada ga je vodio Zlatko Dalić dok je Predsjednikov kup osvojio 2014. godine.

Mamić i Al Ain još uvijek su u situaciji da mogu i do trofeja osvajača Lige prvaka, međutim u teškoj je poziciji nakon što je izgubio na svom travnjaku prvi dvoboj osmine finala protiv Al Duhaila iz Katra s 4:2.

Osim što je Mamić odnio titulu najboljeg trenera lige, nagrade su pokupili između ostalih iz njegovog kluba Šveđanin Marcus Berg koji je prvi strijelac lige, Omar Abdulrahman opet najbolji igrač, Khalid Essa najbolji vratar, Hussein El Shahat dobio je nagradu navijača. Najbolji stranac dolazi iz Al Wahde i to Argentinac Sebastian Tagliabue.

"Osvojili smo dvostruku krunu, imali smo sjajnu sezonu i vjerujem da smo zasluženo osvojili ove nagrade. Cijeli klub zaslužan je za njih i zahvalan sam svima", istaknuo je Mamić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!