Nogomet

Nikola Vlašić ostao bez trenera, sukob Allardycea i čelnika kluba završio raskidom ugovora

Branimir Korać • srijeda, 16.05.2018.
Nikola Vlašić ostao bez trenera, sukob Allardycea i čelnika kluba završio raskidom ugovora
Foto: EPA

Sam Allardyce nije više trener Evertona. Nakon što su u Evertonu odlučili promijeniti direktora i zamjenika predsjednika, Allardyce nije bio obavješten o tome pto ga je vrlo naljutilo te je sve okončano raskidom ugovora...

Everton je jučer objavio kako je došlo do određenih promjena u upravljačkoj strukturi kluba, a među onima koji su otišli je i Robert Elstone koji je napustio direktorsku poziciju. Sam Allardyce nije ništa znao o tim promjenama i osjetio se uvrijeđenim što ga nisu obavijestili kako će do njih doći.

"Šokiran sam, razočaran i zgrožen što u klubu nisu imali pristojnosti obavijestiti mene, direktora nogometa i moj stručni stožer o promjenama. Sigurno se već neko vrijeme takvo što pripremalo, ali nitko nam ništa nije govorio. Razgovarat ću s vlasnikom, ali ne očekujem dugačak sastanak", poručio je Allardyce.

Tako je i bilo. Jutrošnji sastanak trajao je kratko i nakon njega je potvrđeno kako je raskinuta suradnja s Allardyceom koji neće voditi Everton i sljedeće sezone.

Big Sam imao je ugovor i za sljedeću sezonu, no nakon ovih događaja suradnja je raskinuta, svega sedam mjeseci nakon što je zamijenio Ronalda Koemana na klupi.

Kao prvi kandidat za njegovog nasljednika spominje se bivši menadžer Watforda i Hull Cityja Marco Silva.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!