Nogomet

Firmino: "Znamo sve o Realu, borit ćemo se do kraja"

Petar Jenjić • četvrtak, 17.05.2018.
Firmino: "Znamo sve o Realu, borit ćemo se do kraja"
Foto: EPA

U razgovoru za službene stranice UEFA-e igrač Liverpoola Roberto Firmino istaknuo je kako jedva čeka početak finala Lige prvaka protiv Real Madrida. Dodao je i kako su uložili jako puno truda da dođu do finalne utakmice te da će se boriti do samog kraja protiv odlične momčadi...

Roberto Firmino ove sezone postigao je 27 pogodaka u dresu Liverpoola i nada se kako će Redsi sezonu uspjeti zaključiti naslovom europskog prvaka.

"Ova je godina bila moja najbolja otkad sam profesionalni nogometaš, ali i dalje sam neumoran, želim još rasti i postajati sve bolji. Bilo bi sjajno pobijediti u finalu, to je poseban trofej jer se ipak radi o Ligi prvaka."

"Ako uspijemo pobijediti bit će to vrlo emotivan trenutak za mene i cijelu momčad. Puno smo rada uložili da dođemo do finala i zato moramo ostati potpuno usredotočeni. Znamo sve o Real Madridu, uvijek osvajaju naslove i sjajna su momčad. Međutim, finale je samo jedna utakmica i borit ćemo se do samog kraja", zaključio je Firmino razgovor za službene stranice UEFA-e.

Podsjetimo, finale Lige prvaka igra se u Kijevu 26. svibnja.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!