Tenis

Marach i Pavić poraženi u četvrtfinalu Rima nakon Pavićevog skoka na prvo mjesto

Mihaela Bradovski • petak, 18.05.2018.
Marach i Pavić poraženi u četvrtfinalu Rima nakon Pavićevog skoka na prvo mjesto
Foto: EPA

Oliver Marach i Mate Pavić nisu uspjeli proći u polufinale turnira u Rimu. U četvrtfinalu poraženi su od Pabla Cuevasa i Marcela Granollersa...

Mate Pavić od ponedjeljka će biti prvi igrač svijeta u konkurenciji parova, a kratko nakon što je saznao ovu fantastičnu vijest, upisao je poraz u četvrtfinalnom dvoboju protiv urugvajsko-španjolske kombinacije.

S Oliverom Marachom poražen je od Pabla Cuevasa i Marcela Granollersa, nisu Austrijanac i Hrvat odigrali svoj najbolji meč te su izgubili sa 6:3, 7:6.

Cuevas i Granollers već dugo nisu ovako kvalitetno igrali na nekom turniru, ovdje su se probili u polufinale, prvi put otišli ovako daleko nakon što su prije dvije godine igrali finale u Barceloni i izgubili od braće Bryan.

Marach i Pavić nastavit će s pripremama z Roland Garros gdje će se nadati pravom rezultatu, a šteta je što ovdje nisu uspjeli izboriti polufinale, postojala je prilika, protivnici nisu bili nepobjedivi, no nije išlo.

U oba seta krenuli su breakom, ali i oba puta odmah nakon toga gubili servis i dopuštali protivnicima da se ekspresno vrate u meč. Imali su i u drugom setu tri vezane break lopte zatim i dvije set lopte, ali na kraju su ipak poraženi.

Cuevas i Granollers za prolaz u finale borit će se protiv boljeg it meča između Feliciana i Marca Lopeza te Pabla Carrena Buste i Joaa Souse.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!