Košarka

Rudy Gobert i Anthony Davis predvode najbolju obrambenu petorku sezone

Branimir Korać • srijeda, 23.05.2018.
Rudy Gobert i Anthony Davis predvode najbolju obrambenu petorku sezone
Foto: EPA

NBA liga objavila je imena igrača koji čine dvije najbolje obrambene petorke lige, a prvu predvodi Rudy Gobert kao igrač koji je dobio najviše bodova...

Rudy Gobert tijekom sezone ustvrdio je kako za sebe smatra da je najbolji obrambeni igrač NBA lige, a na kraju je i dobio najviše glasova u izbori najboljih obrambenih petorki.

Francuski centar zaradio je 192 boda i 94 glasa za prvu petorku, a društvo u petorci pravi mu Anthony Davis koji je skupio 163 poena i 73 glasa za prvu petorku.

Osim njih dvojice, u prvu obrambenu petorku lige izabrani su i Victor Oladipo, Jrue Holiday i Robert Covington.

U drugoj obrambenoj petorci lige nalaze se Joel Embiid, Draymond Green, Al Horford, Dejounte Murray i Jimmy Butler.

Gobert i Davis su finalisti u izboru za najboljeg obrambenog igrača sezone, a društvo u finalu pravi im Joel Embiid koji je dobio najmanje bodova u izboru za petorku sezone.

Glasove za najbolju obrambenu petorku dobivali su i Chris Paul, Paul George, Giannis Antetokounmpo, Kevin Durant, Klay Thompson, Josh Richardson, Marcus Smart, Andre Roberson, Jaylen Brown, Ben Simmons, P.J. Tucker, Kyle Lowry, Russell Westbrook, Danny Green, Luc Mbah a Moute, Ricky Rubio, Andre Drummond, Gary Harris, LaMarcus Aldridge, Al-Farouq Aminu, Avery Bradley, Steven Adams, Will Barton, Eric Bledsoe, Ed Davis, Derrick Favors, LeBron James, DeAndre Jordan, Damian Lillard, Donovan Mitchell, Fred VanVleet.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!