Nogomet

Meksički branič Nestor Araujo propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede

Branimir Korać • četvrtak, 24.05.2018.
Meksički branič Nestor Araujo propušta Svjetsko prvenstvo zbog ozljede
Foto: EPA

Branič Santos Lagune i meksičke reprezentacije Nestor Araujo neće moći nastupiti na Svjetskom prvenstvu zbog problema s ozljedom...

Nestor Araujo zaradio je ozljedu koljena još u prijateljskom dvoboju protiv Hrvatske, oporavak ne ide onako brzo kako su se Meksikanci nadali i morat će propustiti Svjetsko prvenstvo.

Nakon postavljene dijagnoze podvrgnut je operaciji te su prve prognoze govorile kako bi se trebao vratiti na travnjak u završnici doigravanja meksičkog prvenstva, ali nije mogao trenirati punim kapacitetom i nije konkurirao za utakmice Santos Lagune.

Bilo je prilično izvjesno kako je njegov nastup na Svjetskom prvenstvu pod velikim upitnikom, najavio je kako mora s izbornikom o tome razgovarati, a jučer je Meksički nogometni savez potvrdio kako je Araujo napustio reprezentativni kamp i otišao na rehabilitaciju.

Ovaj branič u dresu reprezentacije skupio je 27 nastupa, a njegovo neigranje iskoristit će Hugo Ayala ili Oswaldo Alanis koji bi trebali umjesto njega doći na završni popis izbornika Osorija.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!