Košarka

Milano neočekivano pokleknuo, Brescia došla do velike prednosti

Sportnet • petak, 25.05.2018.
Milano neočekivano pokleknuo, Brescia došla do velike prednosti
Foto: EPA

Nakon odlične pobjede na gostujućem terenu, košarkaše Brescije još jedan susret očekuje u Milanu. To je velika prilika za Bresciju da pokuša doći do finala Lege A.

PIŠE: Jan Šneler

Završila je prva utakmica polufinala talijanske Lege A. Košarkaši Brescije priredili su prvo iznenađenje te su na gostujućem terenu izgledali fantastično protiv puno jačih protivnika.

Već na početku je došla Brescia u vodstvo i tu prednost držala je gotovo cijelu utakmicu. Protiv ovakvih momčadi, koncentracija mora biti na vrhuncu a mogućnost grešaka što manja. Iako su krajem posljednje četvrtine domaći došli do pristojnijeg rezultata koji bi se mogao stići, gosti se nisu predavali te su konačno zasluženo došli do slavlja.

Izvrstan je bio Michele Vitali koji je postigao 20 poena te tome dodao po šest skokova i asistencija. Ništa manje loš nije bio niti Vladimir Micov na drugoj strani. On je bio prvi strijelac Milana sa 17 koševa i četiri asistencije.

U nastavku doigravanja, Milano čeka težak ispit jer bi svaki sljedeći kiks mogao biti koban. S druge strane, Brescia je odradila fantastičan posao i ostvarila iznimno važan prvi bod.

Lega A, doigravanje, polufinale, 1. utakmica:
Emporio Armani Milano - Brescia 82:85

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!