Nogomet

Urugvaj objavio konačan popis igrača za Svjetsko prvenstvo

Petar Jenjić • nedjelja, 03.06.2018.
Urugvaj objavio konačan popis igrača za Svjetsko prvenstvo
Foto: EPA

Izbornik Urugvaja Oscar Tabarez objavio je konačan popis od 23 igrača koji će putovati u Rusiju na Svjetsko prvenstvo. Očekivano, momčad predvode Luis Suarez i Edinson Cavani...

Edinson Cavani i Luis Suarez predvode urugvajsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, a na konačnom popisu igrača izostala s neka imena za koja se očekivalo da će igrati. Radi se o veznjaku Seattlea Nicolasu Lodeiri i članu Sampdorije Gastonu Ramirezu.

Nogometaši Urugvaja imaju nešto lakšu skupinu na otvaranju Svjetskog prvenstva, s obzirom na to da će igrati protiv Rusije, Saudijske Arabije i Egipta.

Vratari: Fernando Muslera (Galatasaray), Martin Silva (Vasco da Gama), Martin Campana (Independiente).

Braniči: Diego Godin (Atletico Madrid), Sebastian Coates (Sporting), Jose Maria Gimenez (Atletico Madrid), Maximiliano Pereira (Porto), Gaston Silva (Independiente), Martin Caceres (Lazio), Guillermo Valera (Penarol).

Veznjaci: Nahitan Nandez (Boca Juniors), Lucas Torreira (Sampdoria), Matias Vecino (Inter), Rodrigo Bentancur (Juventus), Carlos Sanchez (Monterrey), Cristian Rodriguez (Penarol), Diego Laxalt (Genoa), Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro), Jonathan Urretaviscaya (Monterrey).

Napadači: Luis Suarez (Barcelona), Edinson Cavani (PSG), Cristhian Stuani (Girona), Maximiliano Gomez (Celta Vigo).

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!