Tenis

Pavić i Marach izborili reprizu finala Australian Opena

Petar Jenjić • nedjelja, 03.06.2018.
Pavić i Marach izborili reprizu finala Australian Opena
Foto: EPA

U meču osmine finala parova na Roland Garrosu Mate Pavić i Oliver Marach u tri su seta svladali Marcela Arevala i Jamesa Cerretanija te tako izborili meč protiv Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha protiv kojih su igrali u finalu ovogodišnjeg Australian Opena...

Mate Pavić i Oliver Marach uspjeli su doći do pobjede u osmini finala Roland Garrosa. U tri seta nakon nešto manje od dva sata igre, svladali su Marcela Arevala i Jamesa Cerretanija.

Meč su zaključili sa 6:3, 3:6, 6:3, a za ulazak u polufinale igrat će protiv kolumbijskog para Juan Sebastian Cabal/Robert Farah kojeg su pobijedili u finalu ovogodišnjeg Australian Opena.

Hrvatsko-austrijska kombinacija u trećem je gemu prvog seta spasila jednu break priliku protivnika i u pravom trenutku oduzela servis. Pri vodstvu 4:3 stigla je do prve i jedine break prilike u cijelom setu, iskoristila je i osvojila prvi set.

Slično se razvijao i drugi set, ali ovoga puta u korist Arevala i Cerretanija koji su prvo spasili jednu break priliku, a zatim i oduzeli servis Marachu i Paviću koji su zadržali sve do kraja.

U prvom gemu trećeg seta hrvatsko-austrijska kombinacija spasila je tri break lopte protivnika, a već u sljedećem gemu uzvratila na najbolji mogući način. Iskoristila je ukupno petu break priliku, ubrzo došla do vodstva 3:0 i sačuvala ga do kraja meča.

Roland Garros, osmina finala:
Oliver Marach/Mate Pavić (2) - Marcelo Arevalo/James Cerretani 6:3, 3:6, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!