Tenis

Mate Pavić i Oliver Marach preokretom do polufinala Roland Garrosa

Branimir Korać • utorak, 05.06.2018.
Mate Pavić i Oliver Marach preokretom do polufinala Roland Garrosa
Foto: EPA

Mate Pavić i Oliver Maracha nastavljaju s odličnim igrama. U četvrtfinalu Roland Garrosa bili su bolji od Juana Sebastiana Cabala i Roberta Faraha...

Drugi nositelji Roland Garrosa Oliver Marach i Mate Pavić uspješno su preskočili četvrtfinalnu prepreku. Drugi put ove godine susreli su se sa Juanom Sebastianom Cabalom i Robertom Farahom i drugi put su ih svladali.

Prvi međusobni dvoboj zauvijek će pamtiti, on se dogodio u finalu Australian Opena, a tamo su Pavić i Marach bili bolji u dva seta dok su u Parizu trebali jedan više.

Nisu najbolje otvorili meč, odmah su ušli u zaostatak 3:0, a protivnici su imali priliku i za četvrti uzastopni gem, ali Pavić i Marach spasili su dvije vezane break lopte.

Prvi set izgubili su sa 6:3, bili su suočeni s break loptom i sredinom drugog seta, no Cabal i Farah ne koriste tu priliku te u završnici gube servis i set.

Odluka je pala u trećem setu gdje Cabal i Farah u dva gema imaju 15:40 te u još jednom dvije break lopte, sve su to propustili iskoristiti i onda su kod 4:3 kažnjeni. Izgubili su servis, a Marach i Pavić otišli do pobjede.

U polufinalu igrat će protiv Feliciana i Marca Lopeza koje su svladali ove godine u Indian Wellsu i Miamiju.

Roland Garros, četvrtfinale parova:
Oliver Marach/Mate Pavić (Austrija/Hrvatska, 2) - Juan Sebastian Cabal/Robert Farah (Kolumbija/Kolumbija, 5) 3:6, 6:4, 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!