Košarka

Vlasnik Warriorsa: "Očekujemo produženje ugovora sa Steveom Kerrom"

Petar Jenjić • nedjelja, 10.06.2018.
Vlasnik Warriorsa: "Očekujemo produženje ugovora sa Steveom Kerrom"
Foto: Getty

Nakon osvajanja trećeg naslova NBA prvaka u posljednje četiri godine vlasnik Golden State Warriorsa Joe Lacob istaknuo je kako želi Stevea Kerra i dalje gledati na mjestu prvog trenera momčadi...

Steve Kerr zaključio je četvrtu od potpisanog petogodišnjeg ugovora u vrijednosti 25 milijuna dolara. Trener Golden State Warriorsa osvojio je treći prsten nakon okončanja igračke karijere u posljednje četiri godine, a iako je proteklih godina imao problema sa zdravljem, vlasnik kluba Joe Lacob očekuje kako će Kerr produžiti ugovor.

"Sve ćemo srediti ovo ljeto, pustite ga sada da se odmori. Želi biti s nama i dalje, a mi ga želimo na višegodišnjem ugovoru. Očito je kako je imao zdravstvenih problema na kojima još uvijek radi, ali mislim da dok god se osjeća da je sposoban odraditi višegodišnji ugovor mi ga želimo", kazao je Lacob.

Podsjetimo, Kerr je netom završenu sezonu uspio odraditi bez prevelikih komplikacija što nije bio slučaj prethodne dvije godine kada je zbog komplikacija nakon operacije leđa morao pauzirati od trenerskog posla.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!