Nogomet

Meksički junak: "Najveći gol moje karijere"

Petar Jenjić • nedjelja, 17.06.2018.
Meksički junak: "Najveći gol moje karijere"
Foto: EPA

Hirving Lozano junak je meksičke pobjede protiv svjetskih prvaka Nijemaca, a kako sam nakon utakmice kaže, ovo je najvažniji pogodak koji je postigao u karijeri...

Meksiko je ostvario veliku pobjedu na otvaranju Svjetskog prvenstva, pali su svjetski prvaci Nijemci u Moskvi, a pogodak za tri boda donio je Hirving Lozano u završnici prvog poluvremena. Upravo je igrač PSV-a proglašen i igračem utakmice.

"Ne znam je li ovo najveća pobjeda Meksika u povijesti, ali zasigurno je jedna od najvećih. Sjajno je krenuti na Svjetskom prvenstvu pobjedom protiv aktualnih svjetskih prvaka. Ovo je sjajan rezultat i pokazatelj našeg rada. Ovo je najveći pogodak moje karijere. Svi sanjamo igrati na Svjetskom prvenstvu i otvoriti ga na ovakav način."

Sretan je nakon utakmice bio i izbornik Juan Carlos Osorio koji je pohvalio cijelu momčad na sjajnom nastupu.

"Ovo je pobjeda ostvarena zbog ljubavi igrača prema nacionalnom dresu. Svaka čast momcima, sve što smo planirali uspjeli smo ostvariti. Pobijedili smo u oba smjera, igrali smo dobro s loptom i dobro smo se branili. Posebno želim istaknuti navijače koji su doputovali i stvorili nezaboravne scene."

SP 2018., skupina F

  • Rezultati
  • Ljestvica

1. kolo

Njemačka0:1Meksiko
Švedska1:0Južna Koreja
1Švedska 35:2+36
2Meksiko 33:4-16
3Južna Koreja 33:303
4Njemačka 32:4-23

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!