Nogomet

Izbornik Tunisa: "Kane se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme"

Petar Jenjić • ponedjeljak, 18.06.2018.
Izbornik Tunisa: "Kane se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme"
Foto: EPA

Izbornik Tunisa Nabil Maaloul pohvalio je napadača Engleske Harryja Kanea za kojeg njegova momčad nije imala pravog rješenja. Istaknuo je i kako se teško suprotstaviti visokim engleskim igračima koji su imali prednost u skoku...

Tunis nije uspio izdržati i osvojiti veliki bod protiv Engleske. Koban je bio Harry Kane u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena.

"Rizik je dolazio iz prekida, kada imate visoke igrače teško im se suprotstaviti. Bili su puno bolji od nas kada su u pitanju te visoke lopte. Harry Kane je jedan od najboljih napadača Premier lige i zato je jako tražen od velikih klubova. Ne samo da stoji iza engleske pobjede već je upravo on ta osoba koja se uvijek nađe na pravom mjestu u pravo vrijeme", kazao je izbornik Tunisa Nabil Maaloul.

Na pitanje je li sudac trebao dosuditi kaznene udarce nad Harryjem Kaneom u dva navrata Maaloul je rekao kako nije vidio točno o čemu se radilo.

"Nisam vidio te eventualne penale, možda kada se vratim i ponovno pogledam utakmicu ću vidjeti je su li prekršaji stvarno bili", zaključio je izbornik Tunisa.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!