Nogomet

Milik: "Jedna od najgorih utakmica što smo odigrali u posljednje vrijeme"

Petar Jenjić • utorak, 19.06.2018.
Milik: "Jedna od najgorih utakmica što smo odigrali u posljednje vrijeme"
Foto: EPA

Nikako nakon utakmice Poljaci nisu mogli biti zadovoljni, kako rezultatom, tako i igrom. Ipak, ističu kako se još neće predati, s obzirom na to da su pred njima još dvije utakmice...

Poljska nije oduševila na otvaranju Svjetskog prvenstva, upisavši zaslužen poraz od Senegala koji je tako postao prva afrička reprezentacija na ovom natjecanju koja je osvojila tri boda.

Iako nikada nisu prošli u drugi krug nakon što su izgubili prvu utakmicu svjetske smotre, Poljaci i dalje vjeruju kako imaju dovoljno snage za prolazak u osminu finala.

"Mislim da imamo još uvijek dovoljno snage i energije u momčad da utakmicu protiv Kolumbije odigramo na najviše mogućem nivou. Vjeruje da ćemo se uspjeti oporaviti nakon ove utakmice, imat ćemo pozitivan stav u sljedećoj utakmici", kazao je izbornik Adam Nawalka.

Utakmicu je prokomentirao i Arkadiusz Milik koji je samo potvrdio kako su odigrali vrlo slabo, ali da se nikako neće predati.

"Loše smo igrali danas, bila je to jedna od najgorih utakmica u dugo vremena. Nismo stvorili nikakve šanse, Senegal je izgradio zid koji nismo uspjeli preskočiti. Nisam siguran je li Senegal igrao dobro ili smo mi bili toliko loši. Međutim, imamo utakmicu protiv Kolumbije i moramo popraviti neke stvari, ne smijemo potonuti."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!