Nogomet

Sergio Aguero: "Neka Sampaoli priča što god želi"

Mihaela Bradovski • petak, 22.06.2018.
Sergio Aguero: "Neka Sampaoli priča što god želi"
Foto: FaH

Samo jedan osvojen bod u dva kola daleko je ispod argentinskih očekivanja. Nakon što ju je Hrvatska ponizila u Nižnji Novgorodu, očito su popucale i veze između izbornika i igrača, barem sudeći prema izjavi Sergija Aguera...

Jedan od rijetkih igrača Argentine koji je stao u mix zoni bio je Sergio Aguero. Nakon teškog poraza od Hrvatske pale su jednako teške riječi prema izborniku koji je na službenoj konferenciji za medije izjavio da se "igrači možda nisu znali prilagoditi projektu i projekt je propao."

Napadač Manchester Cityja bez oklijevanja je i vrlo izravno odgovorio - "Neka priča što želi", te bijesno otišao. Prije toga tek se u nekoliko rečenica uspio osvrnuti na sam susret, ali i daljnje izglede. "Tužan sam, ljut, ali još imamo šanse. Sada ovisimo i o ostalima, učinili smo sve što smo mogli, no..."

Stvari u argentinskom taboru došle su do usijanja, nervoza i pritisak čine svoje. Igre nema, odnosi na travnjaku nisu idilični, a očito je i da Sampaoli ima priličnih problema u svlačionici.

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.06.2018. u 00:35
    Pa neka Messi i dalje određuje ko će igrat
    Obrisan korisnik