Tenis

Ana Konjuh bez glavnog ždrijeba u Eastbourneu

Petar Jenjić • subota, 23.06.2018.
Ana Konjuh bez glavnog ždrijeba u Eastbourneu
Foto: EPA

Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u glavni ždrijeb na WTA turniru u Eastbourneu. U drugom, posljednjem kolu kvalifikacija poražena je od ukrajinske tenisačice Katerine Bondarenko...

Nakon tijesne pobjede u prvom kolu kvalifikacija Ana Konjuh nije se uspjela plasirati u glavni ždrijeb WTA turnira koji se igra u Eastbourneu. Bolja je od hrvatske tenisačice bila sedma nositeljica Katerina Bondarenko koja je za nešto više od sat vremena igre stigla do pobjede 6:2, 6:2.

Prvi set nije izgledao dobro, barem što se tiče hrvatske tenisače koja se već u prvom servis gemu suočila s break prilikom protivnice. Bondarenko je u nastavku seta dva puta oduzela servis Konjuh, pritom joj dopustivši tek jednu break loptu.

U četvrtom gemu drugog seta hrvatska tenisačica ponovno se našla u zaostatku od breaka kada je Bondarenko povela s 3:1. Imala je ukrajinska tenisačica vrlo brzo nove tri vezane prilike za oduzimanje servisa, ali nije ih uspjela iskoristiti.

Slično se ponovilo i u sljedećem servis gemu Konjuh, koji se na kraju pokazao kao posljednji u meču. Bondarenko je povela s 0:40 i ubrzo zaključila meč u svoju korist.

WTA Eastbourne, kvalifikacije:
Katerina Bondarenko (7) - Ana Konjuh 6:2, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!