Nogomet

Martinez: "Utakmica koja je odgovarala našem stilu", Maaloul: "Dali smo sve od sebe"

Petar Jenjić • subota, 23.06.2018.
Martinez: "Utakmica koja je odgovarala našem stilu", Maaloul: "Dali smo sve od sebe"
Foto: EPA

Nakon utakmice između Belgije i Tunisa izbornici reprezentacija dali su svoje viđenje utakmice. Dok izbornik Belgije ističe kako je njegova momčad morala malo bolje kontrolirati utakmicu pri vodstvu, tuniški je kazao kako je njegova momčad dala sve od sebe i da će se u budućnosti potruditi biti još bolji...

Golijada u Moskvi zaključena je u korist Belgije koja je stigla do pobjede 5:2 protiv Tunisa koji se tako oprostio od daljnjeg turnira.

Tuniški izbornik Nabil Maaloul istaknuo je kako je ponosan na svoje igrače koji su dali sve od sebe i ispričao se navijačima zbog poraza.

"Kao što smo mogli očekivati bila je to vrlo teška utakmica. Još od ždrijeba znali smo da će Belgija biti snažan protivnik. Želimo se ispričati navijačima koji su stigli u velikom broju danas na stadion. Ipak, dali smo sve od sebe i u budućnosti ćemo pokušati biti još bolji."

S druge strane, belgijski izbornik Roberto Martinez bio je zadovoljan efikasnošću svoje momčadi, ali nije bio sretan zbog primljenih pogodaka.

"Dosta stvari još može biti bolje. Ovo je bila utakmica koja nam je potpuno odgovarala i morate Tunisu dati kredita. Želio je pobjedu od početka, od početka je visoko pritisnuo. Svoje prilike uspjeli smo iskoristiti, ali i dalje rastemo. Ipak, s dva gola prednosti moramo malo bolje kontrolirati utakmicu."

SP 2018., skupina G

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Belgija5:2Tunis
Engleska6:1Panama
1Belgija 39:2+79
2Engleska 38:3+56
3Tunis 35:8-33
4Panama 32:11-90

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!