Nogomet

Izbornik Senegala: "Japan je bio bolja momčad i to trebamo priznati"

Petar Jenjić • nedjelja, 24.06.2018.
Izbornik Senegala: "Japan je bio bolja momčad i to trebamo priznati"
Foto: EPA

Senegal i Japan odigrali su 2:2 u odličnoj utakmici drugog kola Svjetskog prvenstva. Dok je Sadio Mane istaknuo kako je postojao način da njegova momčad dođe do pobjede, izbornik Aliou Cisse kaže kako je Japan bio bolji, bez obzira na to što su dva puta bili u vodstvu...

Odlična utakmica odigrana je u Jekaterinburgu gdje su Senegal i Japan podijelili bodove, završilo je 2:2. Igračem utakmice proglašen je Sadio Mane koji je bio pomalo razočaran konačnim rezultatom.

"Iskreno, malo smo razočarani i to je normalno jer je postojao način da pobijedimo. Osjećam da smo dobro započeli utakmicu, ali kasnije smo im dozvolili da se vrate u utakmicu. Ne smijemo nikako podcijeniti japansku snagu, stvorili su puno odličnih prilika i postigli dva pogotka. Sada je pred nama odlučujuća utakmica sljedeći tjedan i pripremit ćemo se dobro da se uspijemo kvalificirati u sljedeću fazu."

Sličnih je razmišljanja bio i izbornik Aliou Cisse koji je istaknuo kako njegova momčad ipak nije bila na razini na kojoj je bila u pobjedi protiv Poljske.

"Naravno da žalimo, ali morate priznati da ovo nije bila toliko dobra predstava Senegala kada je usporedimo s utakmicom protiv Poljske. Japan je bio danas bolja momčad i to trebamo priznati, ali unatoč tome dva puta smo bili u vodstvo i ono što mi teško pada su dva pogotka koja smo primili. Japan je tehnički dobra reprezentacija i kada smo joj ostavili prostora, postalo je jako teško."

SP 2018., skupina D

1Hrvatska 37:1+69
2Argentina 33:5-24
3Nigerija 33:4-13
4Island 32:5-31

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!